Let op geld lenen kost geld

Besparen op de hypotheek is een erg dankbare besparing. Het is een vaste last waar het meeste geld op te besparen is. Zit je nog vast aan een langlopende rentevaste periode? Dat is geen probleem. Laat je niet afremmen door de met de bank gemaakte afspraak. Door de extreem lage hypotheekrente van nu kun je waarschijnlijk fors besparen op deze vaste last.

Alles leren over besparen op vaste lasten?

Besparen op je huidige hypotheek, kan dat?

Jaren geleden heb je jouw hypotheek waarschijnlijk goed geregeld naar de beschikbare mogelijkheden, maar door de sterke daling van de hypotheekrente kan het waarschijnlijk nu véél beter. Wanneer je je hypotheek oversluit naar een lagere rente kun je honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar besparen. Vooral als je hypotheekrente nu nog boven de 3% ligt. Ons advies is om eens te berekenen of het goedkoper kan. Het mooie is, je kunt het binnen één minuut eenvoudig zelf berekenen. Het is ook nog eens gratis! Probeer het maar eens met onze gratis hypotheek oversluiten bespaar calculator.

Wil jij álles weten over het oversluiten van de hypotheek? Bekijk dan onze complete hypotheek oversluiten gids!

Ik wil een hypotheek gaan afsluiten, hoe kan ik besparen?

Heb je nog geen eigen huis, maar wel plannen voor het kopen van een huis? Je hebt de aankoop perfect getimed. Nog nooit heeft de hypotheekrente zo laag gestaan. Het afsluiten van een hypotheek is nog nooit zo goedkoop geweest. De huizenprijzen zijn sterk gestegen, maar de hypotheekrentes juist sterk gezakt. Kijk altijd naar een actueel overzicht met de laagste hypotheek standen om alle verschillende hypotheek aanbieders met elkaar te vergelijken. Het kiezen van een hypotheek doe je namelijk met beleid. De hypotheek bepaalt namelijk voor dertig jaar grotendeels jouw vaste lasten.

Onze gouden bespaartip: “Ga niet blind voor een hypotheek bij de bank waar ook jouw bankrekening en de spaarrekening lopen.” Met een onafhankelijk advies ga je écht voor de hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste premie. Het moet wel erg toevallig zijn dat net jouw bank als beste uit de vergelijking komt tussen tientallen geldverstrekkers.

Ga voor onafhankelijk, betaalbaar en passend advies. 

Wij bij Oversluiten.nl pleiten voor onafhankelijk advies, maar verliezen daarbij de hoogte van de kosten niet uit het oog! We helpen je graag zoeken naar de laagste maandlasten, maar daar stoppen we niet. We zorgen ook dat de advies- en bemiddelingskosten afgestemd zijn op jouw adviesbehoefte. Kies je nieuwe hypotheek en de adviseur daarom kritisch. Bij de gekende banken en hypotheekadviseurs, bemerken we regelmatig onverwachte hypotheekadvieskosten. Al; die prachtige kantoren en de vele overhead kosten moeten natuurlijk betaald worden.  Richt je daarom eens op de kantoren die voornamelijk online werken.  Zo stemmen wij de advieskosten bij Oversluiten.nl af op jouw behoefte en de daadwerkelijke werkzaamheden.  Lees hier alles over de advies en overige hypotheek kosten

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! Bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring hypotheek oversluiten meneer Thuijs

De maandlasten van meneer van Thuijs gingen van €929,- naar €564,-, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Rijsingen

Meneer van Rijsingen bespaart elke maand €700,- omdat hij zijn hypotheek heeft overgesloten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Piket

Meneer Piket zag een maandelijkse besparing van €350,- nadat hij zijn hypotheek ging oversluiten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken