fbpx
Let op geld lenen kost geld

Bereken direct je oversluit voordeel op jouw lening!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Besparen op je lening(en) kan op twee momenten: Wanneer je een bestaande lening hebt lopen én wanneer je een nieuwe lening af gaat sluiten.

Besparen op je lening

Alles leren over besparen op vaste lasten?

Besparen op je bestaande lening(en)

Je kan geld besparen op je bestaande lening door je lening over te sluiten. Wanneer je je lening oversluit naar een lagere rente kan je honderden en zelfs duizenden euro’s over de gehele looptijd besparen. Hierbij geldt natuurlijk, hoe hoger de afgesloten rente, hoe hoger de besparing. Daarnaast kun je meerdere leningen ook samenvoegen, waardoor je rente percentage omlaag kan gaan en je één overzicht hebt met betrekking tot je leningen. Je kan binnen één minuut gratis checken wat je kan besparen wanneer je je lening(en) oversluit. Gebruik hiervoor onze handige lening-oversluitbespaarcalculator. Bij het oversluiten van een lening is naast een besparing op je vaste lasten in sommige situaties ook een kortere looptijd mogelijk. Hierbij zit je minder lang aan de lening vast. Ontdek jouw lening bespaar- en looptijd opties hier.

Bereken mijn oversluit voordeel

lening oversluiten berekenen

Op zoek naar een lening? Tips voor besparen op een nieuwe lening

Lenen kost geld, maar je kunt de financiële schade wel zo beperkt mogelijk houden. Een eerste stap om te besparen is niet gelijk naar de bank gaan waar je al bij bent. Relatief kleine en onbekendere aanbieders zijn vaak goedkoper én absoluut niet slechter. Zeker de online aanbieders niet. Zij hebben namelijk geen dure kantoorpanden en geen dure adviseurs en zijn daardoor goedkoper. Hierdoor heb je hetzelfde product, maar wel lagere maandlasten! Kijk altijd naar een actueel overzicht met de laagste lening percentages om alle verschillende lening aanbieders onderling met elkaar te vergelijken.

Onze gouden lening bespaar tip – ‘Ga niet op zoek naar de bank met de laagste rente. De leningen op Oversluiten.nl zijn tegen de laagste rente en met de beste voorwaarden. Het zoeken hebben we al voor je gedaan.’

Maar we moedigen iedereen aan om op onderzoek uit te gaan, om erachter te komen of een geschikte aanbieder ook daadwerkelijk een goede partij is. Kijk ook gelijk naar de online reviews die de klanten aan de geldverstrekkers geven. Dit is vaak een goede indicator of de geldverstrekker ook de afgesproken afspraken nakomt!

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring lening oversluiten meneer van Piere

Meneer van Pierre bespaarde ruim €2200,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Radjie

Meneer Radjie bespaart €135,- per maand op zijn lening. Lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Nijmeijer

Meneer Nijmijer bespaarde €7.000,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken