Let op geld lenen kost geld

Leningen samenvoegen naar 1 lening

  • Remko Oversluiten.nl
  • Geschreven door Remko van der Steen op 6 juli 2016

Leningen samenvoegen is een slimme manier om te besparen op uw maandlasten. Heeft u moeite met het voldoen van uw financiële verplichtingen en voelen uw huidige leningen als een blok aan uw been? Bij Oversluiten.nl bent u aan het goede adres als u uw huidige leningen wilt oversluiten naar een goedkopere kredietverstrekker. Hoe u dat goed aanpakt? Ons team van financiële specialisten geeft u graag advies.

Leningen samenvoegen: wat levert het u op?

Leningen oversluiten levert u altijd voordeel op. Welke leenvorm u ook heeft, het loont altijd om uw huidige leningen te vergelijken met andere aanbieders. De rente die u op een lening betaalt is hoog en u kunt daarop besparen door een of meerdere leningen onder te brengen bij een andere aanbieder. Wellicht heeft u een doorlopend krediet lopen, een persoonlijke lening of een creditcard. Wat voor leenvorm u ook heeft, besparen is altijd mogelijk. Ons team gaat graag voor u aan de slag.

Samenvoegen kredieten: waar moet u op letten?

Het oversluiten lening brengt vaak het nodige regelwerk met zich mee. Er zijn een aantal zaken die uw aandacht vragen. Zo is het verstandig om na te gaan of u een boete moet betalen voor het tussentijds aflossen van uw lening. Dit kan onze adviseur voor u nagaan. Een financieel adviseur kijkt ook of het verstandig is om meerdere leningen bij een kredietverstrekker onder te brengen of dat het beter uitkomt om elke lening apart over te sluiten.

Overstappen met behulp van Oversluiten.nl is gratis

Een dure lening oversluiten levert u als voordeel op dat u aan ons geen geld hoeft te betalen. Wij worden vanuit banken en kredietverstrekkers rechtstreeks beloond voor onze dienstverlening. Overstappen van bank met lening kost u dus helemaal niets. Het levert u juist de nodige besparingen op. Een lening overzetten met behulp van Oversluiten.nl is een verstandige keuze als u uw maandlasten structureel wilt verlagen.

Wat zijn de voordelen van uw bestaande lening oversluiten?

Een lening oversluiten levert u niet alleen een gunstigere rente op, bij Oversluiten.nl profiteert u van nog meer voordelen. Zo kunt u vrijblijvend een offerte opvragen of een besparingscheck doen. Wilt u contact met onze adviseurs? U kunt altijd chatten met een financieel adviseur. Handig als u bijvoorbeeld een vraag heeft over een doorlopend krediet oversluiten. Wij reageren altijd binnen 1 werkdag terug als u ons een vraag stelt. Kortom, neem contact met ons op voor het overzetten van uw leningen!