Let op geld lenen kost geld

Samenvoegen kredieten

  • remko oversluiten.nl
  • Geschreven door Remko van der Steen op 7 juli 2016

Het samenvoegen van kredieten is interessant als u een of meerdere leningen heeft afgesloten. U kunt bijvoorbeeld denken aan een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar ook een postorderkrediet of creditcard zijn leenvormen. Veelal betaalt u een hoge rente voor deze verschillende leningen. Leningen samenvoegen kan een slimme manier zijn om te besparen op uw maandlasten en aan uw financiële verplichtingen te kunnen blijven voldoen.

Oversluiten lening bespaart kosten dankzij een lagere rente
Bent u op zoek naar een financieel adviseur die het samenvoegen van kredieten voor u kan realiseren? Dan bent u bij Oversluiten.nl aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het samenvoegen en oversluiten van bestaande leningen naar een goedkopere lening. Of een lening oversluiten iets voor u is? Het loont altijd om uw huidige leningen te laten vergelijken door een financieel adviseur. Ons team van experts helpt bijvoorbeeld bij een doorlopend krediet oversluiten of een dure lening oversluiten.

Leningen oversluiten: waar let u op?

Als u het besluit heeft genomen om uw bestaande leenvormen over te sluiten naar een beter en goedkoper alternatief, dan is het verstandig dit samen met een financieel adviseur te doen. Een financieel adviseur van leningvisie.nl kijkt bijvoorbeeld of u een boete dient te betalen bij het vervroegd aflossen of oversluiten. Bovendien zijn er vaak nog meer voorwaarden van toepassing die uw aandacht nodig hebben. Een financieel adviseur brengt dan ook uw situatie in kaart, onderzoekt de mogelijkheden en brengt een passend advies uit.

Samenvoegen kredieten: wat levert het u op?

Door een financieel adviseur van Oversluiten.nl u te laten helpen, geniet u van diverse voordelen. Bij een bestaande lening oversluiten, hoeft u geen oversluit- of advieskosten te betalen aan ons. Dit betekent dat u dus gratis een of meerdere leningen kunt oversluiten naar een andere aanbieder. Uiteraard kunnen dit ook meerdere aanbieders zijn als dat beter voor uw portemonnee is. Kortom, het loont altijd om te vergelijken.

De voordelen van een lening overzetten door Oversluiten.nl

U krijgt van ons niet alleen een deskundig advies, u kunt ook altijd chatten met een adviseur. Bovendien krijgt u van ons altijd binnen 1 werkdag antwoord bij het overstappen van bank met lening. U kunt bij ons altijd een offerte opvragen of een besparingscheck doen inzake uw lopende leningen. Laat ons u helpen en bespaar tientallen of honderden euro’s per jaar op uw huidige leningen!