fbpx
Let op geld lenen kost geld

Een 9,3 uit meer dan 1000 klantbeoordelingen

Oversluiten.nl heeft meer dan 1000 onafhankelijke klantbeoordelingen binnen en scoort een 9,3. In dit artikel gaan we in gesprek met de klant die onze 1000e beoordeling heeft geplaatst over de dienstverlening van Oversluiten.nl.

Een 9,3 uit meer dan 1000 klantbeoordelingen

Oversluiten.nl heeft meer dan 1000 onafhankelijke klantbeoordelingen gekregen en scoort gemiddeld een 9,3. De 1000e geplaatste review was een belangrijke mijlpaal voor Oversluiten.nl door met het hele team hard voor onze klanten te werken. Een mooi moment om bij stil te staan.

Dit hebben we gedaan door een bosje bloemen op te sturen vanuit ons kantoor in Eindhoven richting Amsterdam waar de plaatser van de 1000e klantbeoordeling, Ruud Bonneveld, woont. Naar aanleiding van de ontvangen bloemen krijgen we een leuke reactie van Ruud en vragen we of hij openstaat om zijn ervaring met Oversluiten.nl te delen. We gaan met Ruud in gesprek over de dienstverlening van Oversuiten.nl…

Ruud (65) is in zijn dagelijks leven buschauffeur in de gemeente Amsterdam en is bovendien een fulltime genieter van het leven. “Ik geniet van het leven met mijn vrouw. We doen van alles en dat gaat allemaal goed. Zelfs in deze tijd,” doelt Ruud op de Corona-pandemie.

Eerste contact met Oversluiten.nl

Wanneer Ruud wordt gevraagd naar het eerste contact met Oversluiten.nl geeft hij aan dat hij en zijn vrouw zijn begonnen met een lening voor een caravan. Deze lening hebben ze echter niet afgesloten via Oversluiten.nl. “We hebben dat destijds via Finanplaza gedaan,” aldus Ruud. Later zijn ze klant bij Oversluiten.nl geworden doordat Finanplaza (een deel van) haar klanten had verkocht.

Hier waren Ruud en zijn vrouw gelukkig niet rouwig om. “Het was allemaal perfect. Leningvisie (voormalig Oversluiten.nl) heeft ons vervolgens geholpen met het financieren van een mooie auto die we waren tegen gekomen. Alle medewerkers zijn top. Ik kan niks anders zeggen, we zijn zeer tevreden”.

De nieuwe financiering ergens anders onderbrengen?

Bij de vraag of Ruud heeft nagedacht om over te stappen van tussenpersoon klinkt een resoluut: “Nee, nee, nee! We hebben wel eens nagedacht over de ABN-Amro maar dat duurde allemaal weer jaren. Je moet daar wachten en van alles digitaal invullen. Toen heb ik Colin (financieel adviseur van Oversluiten.nl) aan de telefoon gehad. Bij jullie was het binnen een uur geregeld. Ik zeg altijd maar zo: Als je lekker brood hebt, moet je nooit naar een andere bakker gaan,” aldus Ruud.

Ruud Bonneveld over Oversluiten.nl:
“Als je lekker brood hebt, moet je nooit naar een andere bakker gaan”

Blijvend voordeel bij Oversluiten.nl

Dat een lening via Oversluiten.nl voordeliger is dan via een huisbank zoals de ABN-Amro bank maakt voor Ruud niet per se heel veel uit. “Ik zeg altijd: ik betaal liever een euro meer zodat het goed is, dan dat ik gezemel en gezeik heb. En bij de ABN-Amro daar moest ik wachten. Bij Oversluiten.nl is het goed.” De goede en snelle service van Oversluiten.nl speelt dus een belangrijke rol voor Ruud voor de keuze in een tussenpersoon.

Desalniettemin speelt het grote voordeel toch wel een rol voor Ruud. “We zijn van 9,9% procent naar 3,5% gegaan, de laagst mogelijke rente. Over de jaren hebben we door Oversluiten.nl steeds een lagere rente gekregen. We krijgen hiervan netjes een mailtje of een nieuwsbericht als er een renteverlaging is. Dan meld ik me wel eens en dan krijg ik altijd netjes antwoord terug. Ooit geldt het niet voor mij of is het voor mij niet voordeliger. Dat wordt ook altijd netjes uitgelegd. Ik word ook steeds wijzer door jullie.”

Ruud over de werkwijze van Oversluiten.nl

Wanneer Ruud wordt gevraagd naar de manier waarop Oversluiten.nl werkt zegt hij het volgende: “Alles is goed verzorgd. Er wordt ook met ons meegedacht. Bijvoorbeeld met het incasseren. Met het incasseren van de betaling had ik het liever op een bepaalde datum en dat wordt dan netjes geregeld. Het loopt allemaal goed en het is gewoon perfect. Ik ben een zeer tevreden klant”.

De mededelingen over de constante renteverlagingen bekoren Ruud. “Nog even en dan krijg ik er geld van jullie bij,” grapt Ruud.

Wil jij net als Ruud blijven besparen op je lopende financieringen?

Met een gratis adviesgesprek kom je te weten hoe je maximaal kan besparen op je lopende financieringen. De ervaren financieel adviseurs van Oversluiten.nl helpen je graag om de besparing inzichtelijk te maken. Het adviesgesprek is volledig gratis en vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat je met de nieuwe inzichten doet.

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

 

geld lenen voor belastingschuld