Je te dure hypotheek oversluiten?

Je kunt natuurlijk bij veel kredietgevers een hypotheek afsluiten. Helaas pakt het soms minder goed uit dan verwacht. Dan kan het oversluiten van je hypotheek heel aantrekkelijk zijn, zelfs als je een boete betaalt voor het oversluiten van de hypotheek bij jouw huidige bank. Je kunt natuurlijk zelf hypotheken vergelijken, maar je kunt het ook aan ons overlaten. Oversluiten.nl is een erkend hypotheekadviseur en financieel adviseur. We zijn expert op het gebied van oversluiten, maar helpen ook starters, doorstromers en ondernemers graag. Ga kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons aan om kennis te maken met onze professionele dienstverlening zonder addertjes onder het gras. We rekenen een vast tarief, ook als je hypotheekdossier meer tijd nog heeft dan verwacht. Als je wilt beheren we zelfs al jouw hypotheken, verzekeringen en leningen onder één dak. In je eigen online omgeving kun je op ieder moment de voorgang bekijken.

Bereken hieronder direct je voordeel op je hypotheek!

Laat onze adviseurs je hypotheek omzetten

Wij vergelijken dag in, dag uit hypotheken. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste afbetalingsregeling voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we hypotheken herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een hypotheek oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw hypotheek overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende andere leningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw afbetalingsregelingen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening waarmee je een woning kunt kopen. Deze lening betaal je elke maand terug, plus rente als tegenprestatie voor de dienst van de hypotheekverstrekker. Er zijn verschillende hypotheken zoals de aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek of annuïteitenhypotheek.

Welke hypotheken kunnen we oversluiten?

Onze hypotheekadviseurs helpen je een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, annuïteitenhypotheek, hypotheekrente of bankhypotheek over te sluiten. Ze werken graag samen met onze kredietadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je lening oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij Oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je hypotheek.

Stap 2: Onze hypotheekadviseur zal je contacteren

Onze hypotheekadviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek

Je ontvangt van Oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden.

Kunnen we jouw hypotheek oversluiten?

Of we jouw hypotheek over kunnen zetten is afhankelijk van:

  • Wanneer de rentevaste periode afloopt.
  • Hoe lang de hypotheekrente vastgezet is.
  • Wat de waarde van de woning is ten opzichte van de hypotheek.
  • Het (gezamenlijk) inkomen.

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!