Je te dure aflossingsvrije hypotheek oversluiten?

Het oversluiten van je aflossingsvrije hypotheek kan heel aantrekkelijk zijn, zelfs als je een boete betaalt bij je huidige bank. Bij welke bank of kredietgever je ook leent: wij regelen het graag voor je. Daar zijn we tenslotte adviseur voor. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je alleen hypotheekrente, je lost dus niks af. Aan het einde van de looptijd los je in één keer het hele hypotheekbedrag af. Heb je de hypotheek voor 31 december 2012 afgesloten? Dan is er in verband met een overgangsregeling behoud van de hypotheekrenteaftrek over je eigenwoningschuld.

Bereken hieronder direct je voordeel op je hypotheek!

Laat onze adviseurs je hypotheek omzetten

Wij vergelijken dag in, dag uit hypotheken. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste afbetalingsregeling voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we aflossingsvrije hypotheken herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een aflossingsvrije hypotheek oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw aflossingsvrije hypotheek overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende andere leningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw afbetalingsregelingen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een aflossingsvrije hypotheek?

Een aflossingsvrije hypotheek is een type afbetalingsregeling waarmee je kapitaal opbouwt. Tijdens de looptijd los je maandelijks niets af, je betaalt alleen rente aan de hypotheekverstrekker. Er wordt vaak pas afgelost bij een verkoop van de woning. Een aflosvrije hypotheek loopt doorgaans 30 jaar.

Welke aflossingsvrije hypotheken kunnen we oversluiten?

Onze hypotheekadviseurs helpen je een aflossingsvrije hypotheek over te sluiten. Ze werken graag samen met onze kredietadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je lening oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij Oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze hypotheekadviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je hypotheek.

Stap 2: Onze hypotheekadviseur zal je contacteren

Onze hypotheekadviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden.

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!