Je te dure bankspaarhypotheek oversluiten?

Soms pakt je bankspaarhypotheek achteraf minder goed uit dan je had verwacht. Bijvoorbeeld doordat de rente in de tussentijd verder is gedaald. Dan kan het oversluiten van je  bankspaarhypotheek heel aantrekkelijk zijn. Je kunt natuurlijk zelf bankspaarhypotheek vergelijken, maar je kunt het ook aan ons overlaten. We zorgen dat de hypotheek een vaste einddatum heeft van maximaal 30 jaar of 360 maanden. Tijdens de looptijd los je periodiek af, zo heb je de zekerheid dat de hypotheek afgelost is aan het einde daarvan. Je maandlasten zijn de hele rentevaste periode elke maand hetzelfde. Aan het begin van de looptijd profiteer je van veel renteaftrek en bij een extra aflossing worden de maandlasten lager. Bij welke bank of kredietgever je ook leent: wij regelen het graag voor je

Bereken hieronder direct je voordeel op je hypotheek!

Laat onze adviseurs je bankspaarhypotheek omzetten

Wij vergelijken dag in, dag uit hypotheken. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste afbetalingsregeling voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we bankspaarhypotheken herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een bankspaarhypotheek oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw bankspaarhypotheek overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende andere leningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw afbetalingsregelingen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou.

Wat is een bankspaarhypotheek?

Een bankspaarhypotheek bestaat uit een hypotheeklening en een geblokkeerde rekening. Tijdens de looptijd van de hypotheek los je niets af. Op de geblokkeerde rekening wordt elke maand een bedrag gestort. Aan het einde van de looptijd heb je genoeg geld op de rekening om de hypotheek in één keer af te lossen.

Welke bankspaarhypotheek kunnen we oversluiten?

Onze hypotheekadviseurs helpen je een bankspaarhypotheek over te sluiten, zoals de Spaarrekening Eigen Woning (SEW) en de Beleggingsrekening Eigen Woning (BEW). Ze werken graag samen met onze kredietadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je lening oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij Oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze hypotheekadviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je hypotheek.

Stap 2: Onze hypotheekadviseur zal je contacteren

Onze hypotheekadviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden.

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!