Je te dure hypotheek van de bank oversluiten?

Je kunt natuurlijk bij veel kredietgevers een bankhypotheek afsluiten. Maar soms pakt dat na een tijdje minder goed uit dan je verwacht had. De afbetalingsregeling die toen zo slim leek, blijkt wellicht niet meer de meest gunstige voor jou. Bijvoorbeeld doordat de rente in de tussentijd verder is gedaald. Dan kan het oversluiten van je bankhypotheek heel aantrekkelijk zijn, zelfs als je een boete betaalt voor het oversluiten van je afbetalingsregeling bij je huidige bank. Je kunt natuurlijk zelf bankhypotheek vergelijken, maar je kunt het ook aan ons overlaten. Bij welke bank of kredietgever je ook leent: wij regelen het graag voor je. Daar zijn we tenslotte adviseur voor. Zo besparen we niet alleen op je maandlasten, maar verkorten we ook de looptijd van jouw bankhypotheek. Zo kan zelfs de kleinste besparing je een hoop plezier opleveren!

Bereken hieronder direct je voordeel op je hypotheek!

Laat onze adviseurs je hypotheek omzetten

Wij vergelijken dag in, dag uit hypotheken. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste afbetalingsregeling voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we bankhypotheek herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een bankhypotheek oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw bankhypotheek overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende andere leningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw afbetalingsregelingen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een hypotheek van de bank?

Een hypotheek bij de bank was voorheen een hypotheek waarbij een hoger bedrag ingeschreven werd in de registers dan het bedrag dat je daadwerkelijk leende. Zo kon je zonder notariskosten de lening tussentijds verhogen. De woning dient als onderpand voor alle soorten schulden bij de bank, zoals roodstaan.

Van welke banken kunnen we hypotheken oversluiten?

Onze hypotheekadviseurs helpen je een bankhypotheek over te sluiten. Ze werken graag samen met onze kredietadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je lening oversluiten.

We kunnen de volgende hypotheekleningen oversluiten:

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij Oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze hypotheekadviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je hypotheek.

Stap 2: Onze hypotheekadviseur zal je contacteren

Onze hypotheekadviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden.

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!