Je hypotheek oversluiten van ING?

Pakt jouw hypotheek minder goed uit dan je verwacht had? Wij kunnen jouw hypotheek van ING oversluiten. Daar zijn we tenslotte adviseur voor. Wij vergelijken dag in, dag uit hypotheken. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want zelfs de kleinste besparing kan een hoop plezier opleveren! Hoe we dat doen? We laten jouw hypotheek overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Onze financieel adviseurs zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou.

Bereken hieronder direct je voordeel op je hypotheek!

Over ING

De Internationale Nederlanden Groep (ING) is de grootste bank van Nederland en valt onder de ING Groep. De ING is opgericht in 1991 na een fusie tussen ‘’Nationale-Nederlanden’’ en de NMB Postbank Groep. Toch gaat de geschiedenis van de uiteindelijke ING bank ruim 250 jaar terug. Dit door de vele overnames en fusies gedaan door de ING. De ING groep is een beursgenoteerd bedrijf op zowel de Euronext als de New York Stock Exchange (NYSE). Bij de ING kun je als klant terecht voor verschillende producten, namelijk: betalen, sparen, beleggen, hypotheken, lenen, verzekeren en pensioenen.

Laat onze adviseurs je hypotheek omzetten

Wij vergelijken dag in, dag uit hypotheken. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste afbetalingsregeling voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we bankhypotheek herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een bankhypotheek oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw bankhypotheek overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende andere leningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw afbetalingsregelingen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij Oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze hypotheekadviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je hypotheek.

Stap 2: Onze hypotheekadviseur zal je contacteren

Onze hypotheekadviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere hypotheek. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden.

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!