Let op geld lenen kost geld

Huis onder water hypotheek oversluiten

Je huis staat onder water, kan je dan je hypotheek oversluiten? Is je hypotheek oversluiten wanneer je huis onder water staat een verstandige en voordelige keuze? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit.  

Huis onder water en je hypotheek oversluiten, kan dat wel?

Je huis staat onder water, dat is natuurlijk heel vervelend. De markt waarde van je woning is lager dan je hypotheek. Dit is natuurlijk een financiële tegenvaller waarbij je 3 opties hebt. Je kan verhuizen, hierbij kom je met een eventuele  restschuld te zitten, je kan extra gaan aflossen en zo je huis weer ‘boven water’ krijgen en je kan je hypotheek oversluiten wanneer je huis onder water staat. Je hypotheek oversluiten wanneer je huis onder water staat kan je maandlasten flink verlagen. Wanneer je je hypotheek oversluit naar een lagere rente kan je namelijk honderden tot duizenden euro’s besparen. Wij geven je, gratis en vrijblijvend, advies of jij je hypotheek kan oversluiten als je huis onder water staat. Wij hebben ervaring met hypotheken oversluiten voor huizen die onder water staan dus kunnen je goed advies geven voor jouw persoonlijke situatie.

Wat bespaar ik met mijn hypotheek oversluiten bij mijn huis onder water?

Je kan onze huis onder water hypotheek oversluiten bespaar calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jij ongeveer kan besparen. Vervolgens gaat oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw situatie. Bovendien hebben wij ervaring met mensen die hun hypotheek willen oversluiten als het huis onder water staat. Hierdoor kunnen we je dus goed adviseren.

Bereken je oversluitvoordeel

Office-zoeker

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan hoeveel jij precies kan besparen als je huis onder water staat en je je hypotheek wil oversluiten. Wij nemen je namelijk ook mee door het volledige traject. Wij hebben ervaring met het oversluiten van hypotheken na een scheiding. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en of er fiscaal voordeel is voor jouw persoonlijke situatie. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.2.

 

Stappenplan huis onder water hypotheek oversluiten

  • Check in de calculator hieronder wat jij kan besparen
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je voordeel, vrijblijvend, met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de hypotheek oversluiting samen af
  • Jij kan genieten van honderden euro’s besparing!

Ja, ik wil een gratis bespaaroverzicht

Bereken hieronder direct je hypotheek oversluiten voordeel!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! Bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring hypotheek oversluiten meneer Thuijs

De maandlasten van meneer van Thuijs gingen van €929,- naar €564,-, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Rijsingen

Meneer van Rijsingen bespaart elke maand €700,- omdat hij zijn hypotheek heeft overgesloten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Piket

Meneer Piket zag een maandelijkse besparing van €350,- nadat hij zijn hypotheek ging oversluiten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken