Let op geld lenen kost geld

Stap 1: Lees jezelf in over het oversluiten van de hypotheek

Lees je eerst goed in over het oversluiten van je hypotheek. Dit doe je middels onze gratis complete hypotheek oversluiten gids! Heb je toch niet alles gelezen, meteen een berekening gemaakt (stap 2) en kan je besparen? Lees dan toch de gids volledig door, zodat je weet wat alles precies inhoudt. Hoewel je veel kan besparen moet je ook bewust zijn van alles wat erbij komt kijken. Het oversluiten van de hypotheek is niet iets wat je binnen één dag beslist.

Stap 2: Bereken wat je kan besparen

Bereken via onze hypotheek oversluiten calculator hoeveel je kan besparen op je huidige hypotheek.

Bereken je oversluitvoordeel

Stap 3: Vraag een persoonlijk bespaaroverzicht aan bij een onafhankelijk financieel adviseur 

Wanneer je de berekening hebt gemaakt via bovenstaande knop en er komt uit dat je kan besparen dan kan je bij een onafhankelijk adviseur een persoonlijk bespaaroverzicht opvragen. Hiermee krijg je een gratis en vrijblijvende informatie waarbij jouw huidige situatie en de mogelijke situatie in kaart worden gebracht en met elkaar worden vergeleken. Let op: Betaal hier nooit geld voor bij een adviseur. Als hier geld voor wordt gevraagd stap dan naar een andere adviseur.

Ja, ik wil een gratis bespaaroverzicht

Stap 4: (video)bel met een onafhankelijk adviseur en plan een afspraak in

Via een gratis en vrijblijvend telefoon gesprek bespreek jij met een onafhankelijk adviseurs jouw besparingsmogelijkheden bij oversluiten. Hierbij kan je natuurlijk meteen al je vragen stellen aan de adviseur. Vervolgens kan je met de adviseur een afspraak bij jou thuis of via een online video verbinding inplannen om al jullie wensen te bespreken. Let op: Betaal hier nooit geld voor bij een adviseur. Als hier geld voor wordt gevraagd stap dan naar een andere adviseur.

Stap 5: Nieuwe hypotheek aanbod en aanleveren van benodigde documenten

Een onafhankelijk adviseur regelt het nieuwe hypotheek aanbod met de bank, jij levert de benodigde persoonlijke documenten aan. Hoewel het misschien simpel klinkt komt er heel veel bij kijken, en achter de schermen werkt een adviseur ontzettend hard om het nieuwe hypotheek aanbod zo snel mogelijk bij je te krijgen. Let op: Voordat een adviseur voor je aan de slag gaat moet je bij deze stap een opdracht tot dienstverlening tekenen. Dit betekent dat dit het moment is dat je een krabbel zet voor de kosten die in rekening komen.

Stap 6: Afronding en geniet van je besparing!

De adviseur rond samen met jou de hypotheek oversluiting af en jij kan genieten van duizenden euro’s die je bespaard hebt. In plaats van het geld aan de bank te geven kan je nu lekker op een welverdiende vakantie!

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring hypotheek oversluiten meneer Thuijs

De maandlasten van meneer van Thuijs gingen van €929,- naar €564,-, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Rijsingen

Meneer van Rijsingen bespaart elke maand €700,- omdat hij zijn hypotheek heeft overgesloten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Piket

Meneer Piket zag een maandelijkse besparing van €350,- nadat hij zijn hypotheek ging oversluiten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken