Let op geld lenen kost geld

Ad-Viseur-bureau

Stap 1: Lees jezelf in over het oversluiten van de hypotheek

Lees je eerst goed in over het oversluiten van je hypotheek. Dit doe je middels onze hypotheek oversluiten gids! Heb je toch niet alles gelezen, meteen een berekening gemaakt (stap 2) en kan je besparen? Lees dan toch de gids volledig door, zodat je weet wat alles precies inhoudt. Hoewel je veel kan besparen moet je ook bewust zijn van alles wat erbij komt kijken.

Stap 2: Bereken wat je kan besparen

Bereken via mijn gratis hypotheek oversluiten calculator hoeveel je kan besparen op je hypotheek.

Stap 3: Vraag een gratis offerte aan door het formulier in te vullen

Wanneer je de berekening hebt gemaakt via bovenstaande knop en er komt uit dat je kan besparen dan kan je het offerte formulier invullen. Hiermee krijg je een gratis en vrijblijvende offerte waarbij ik de oversluiting in kaart brengen. Hoeveel is je besparing, wat zijn de bijkomende kosten, maar het allerbelangrijkste, wat blijft er onder de streep over en wat is de terug verdientijd!  Het gratis offerte formulier kan je ook hier invullen.

Keukentafel-1

Stap 4: Bel met een van onze adviseurs en plan een afspraak in

Via een gratis en vrijblijvend telefoon gesprek bespreek jij met een van mijn collega-adviseurs jouw besparingsmogelijkheden bij oversluiten. Hierbij kan je natuurlijk meteen al je vragen stellen aan de adviseur. Vervolgens kan je met de adviseur een afspraak bij jou thuis inplannen, om al jullie wensen te bespreken.

Stap 5: Nieuwe hypotheek aanbod en aanleveren van benodigde documenten

Ik regel het nieuwe hypotheek aanbod met de bank, jij levert de benodigde persoonlijke documenten aan. Hoewel het misschien simpel klinkt komt er heel veel bij kijken, en achter de schermen werk ik ontzettend hard om het nieuwe hypotheek aanbod zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Stap 6: Afronding en geniet van je besparing!

Ik rond samen met jou de hypotheek oversluiting af en jij kan genieten van duizenden euro’s die je bespaard hebt. In plaats van het geld aan de bank te geven kan je nu lekker op een welverdiende vakantie!

Stap 7: Ga verder met besparen en wordt een bespaar kampioen.