Let op geld lenen kost geld

Kan jij besparen op je huidige hypotheek, ondanks je BKR registratie? Is je hypotheek oversluiten met BKR een verstandige keuze? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit.  

Hypotheek oversluiten met BKR: Kan dat?

Veel mensen met een BKR registratie weten niet of ze in aanmerking komen om hun hypotheek over te sluiten. Het korte antwoord: Je hypotheek oversluiten met BKR is mogelijk mits je je leningen en financiële contracten op tijd af lost. Als je dit niet op tijd aflost kan het oversluiten van een hypotheek problemen opleveren. Hierbij speelt ook nog de lengte van de periode dat je een betalingsachterstand hebt/had een rol. Om erachter te komen wat van toepassing is voor jouw persoonlijke situatie adviseren wij je om contact op te nemen. Want met het oversluiten van je hypotheek kan je namelijk honderden of duizenden euro’s besparen. Wij geven je, gratis en vrijblijvend, advies of jij je hypotheek kan oversluiten met BKR.

Wat kan ik besparen met mijn hypotheek oversluiten met BKR?

Je kan onze hypotheek oversluiten bespaar calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jij ongeveer kan besparen. Vervolgens gaat oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw situatie. Bovendien hebben wij ervaring met mensen die een BKR registratie hebben en hierdoor kunnen we je dus goed adviseren. Ook wanneer een besparing nu helaas nóg niet mogelijk is.

Bereken je oversluitvoordeel

Ad Viseur bureau

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan hoeveel jij precies kan besparen met je hypotheek oversluiting. Wij nemen je namelijk ook mee door het volledige traject. Wij hebben ervaring met het oversluiten van hypotheken met BKR. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en of er fiscaal voordeel is voor jouw persoonlijke situatie. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1.

 

Stappenplan hypotheek oversluiten met BKR

  • Check in de calculator hieronder wat jij kan besparen
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je voordeel, vrijblijvend, met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de hypotheek oversluiting samen af
  • Jij kan genieten van honderden euro’s besparing!

Ja, ik wil een gratis bespaaroverzicht

Bereken hieronder direct je hypotheek oversluiten met BKR voordeel!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! Bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring hypotheek oversluiten meneer Thuijs

De maandlasten van meneer van Thuijs gingen van €929,- naar €564,-, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Rijsingen

Meneer van Rijsingen bespaart elke maand €700,- omdat hij zijn hypotheek heeft overgesloten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Piket

Meneer Piket zag een maandelijkse besparing van €350,- nadat hij zijn hypotheek ging oversluiten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken