Let op geld lenen kost geld

Is oversluiten een verstandige keuze? Wat zijn de kosten van het oversluiten van je hypotheek? Oversluiten.nl legt het voor je uit.  

Notariskosten hypotheek oversluiten

Hoewel een hypotheek oversluiting honderden tot duizenden euro’s besparing op kan leveren moet je veelal wel rekening houden met kosten. Als jij je hypotheek wil oversluiten heb je te maken met notariskosten. Deze notariskosten hypotheek oversluiten liggen gemiddeld rond de 650 euro. Hiernaast heb je ook te maken met taxatie kosten, rond de 400 euro, de advies & bemiddeling kosten (afhankelijk van de adviseur) en de oversluitboete (afhankelijk van de bank). Deze kosten lijken misschien hoog maar ondanks deze kosten kan je nog steeds duizenden euro’s besparen. Belangrijk hierbij is dat je een onafhankelijke hypotheek adviseur hebt, die op zoek gaat naar de beste deal voor jou.

Hoeveel kan ik besparen met mijn hypotheek oversluiten?

Je kan onze hypotheek oversluiten bespaar calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jij ongeveer kan besparen. Vervolgens gaat oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw situatie. Hierbij nemen we ook de notariskosten hypotheek oversluiten, taxatiekosten, advieskosten en boeterente mee. Dit doen we geheel vrijblijvend.

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan hoeveel jij precies kan besparen maar nemen wij je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en waar het fiscale voordeel voor jouw persoonlijke situatie precies zit. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1.

 

Stappenplan hypotheek oversluiten bij oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat jij kan besparen
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je voordeel met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de hypotheek oversluiting samen af
  • Jij kan genieten van honderden euro’s besparing!

Bereken hieronder direct je oversluit voordeel!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen