Let op geld lenen kost geld

Waar moet je rekening mee houden als je je huis verkoopt? Wat is het voordeligst voor jouw situatie? Kan je je hypotheek oversluiten? Oversluiten.nl legt het je uit. 

Ik ga verhuizen naar een nieuwe koopwoning

Verhuizen naar een nieuwe koopwoning heeft gevolgen voor je hypotheek. Hierbij zijn er verschillende hypotheek opties die, afhankelijk van jouw situatie, voordeliger zijn dan andere. Je kan je hypotheek meenemen, je hypotheek oversluiten en meenemen of een nieuwe hypotheek afsluiten. Vaak moet deze ook verhoogd worden. Dit is een belangrijke zaak waarbij naar veel factoren moet worden gekeken en je veel geld kan besparen. Check zelf al wat je kan besparen met het oversluiten van je hypotheek. Oversluiten.nl zoekt het graag, gratis en geheel vrijblijvend, voor je uit welke hypotheek optie voor jou de voordeligste optie is. Hiervoor kan je een gratis offerte opvragen.

Wat doet Oversluiten.nl nog meer voor je?

Naast dat wij op zoek gaan naar de meest voordelige optie voor jouw situatie leveren wij nog een stukje gratis service. Wanneer je via Oversluiten je hypotheek afsluit/meeneemt naar je nieuwe woning blijven we je namelijk bijstaan met advies. We geven je informatie over de eventuele inzet van makelaars, geven hulp bij het vaststellen van de vraagprijs, geven ondersteuning in de verkooponderhandeling, controleren het koopcontract en informeren over de overdracht. Neem vrijblijvend contact op als je hier vragen over hebt.

Bereken je oversluitvoordeel

Ad Viseur bureau

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan hoeveel jij precies kan besparen maar nemen wij je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en welk fiscaal voordeel er is voor jouw persoonlijke situatie. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.2.

 

Stappenplan huis verkopen met hypotheek bij Oversluiten.nl

  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je voordeel met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de hypotheek oversluiting samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe woning!

Ja, ik wil een gratis bespaaroverzicht

Oversluiten.nl scoort een 9,3 uit 1000+ onafhankelijke reviews! Bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring hypotheek oversluiten meneer Thuijs

De maandlasten van meneer van Thuijs gingen van €929,- naar €564,-, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Rijsingen

Meneer van Rijsingen bespaart elke maand €700,- omdat hij zijn hypotheek heeft overgesloten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de hypotheek en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring hypotheek oversluiten meneer Piket

Meneer Piket zag een maandelijkse besparing van €350,- nadat hij zijn hypotheek ging oversluiten, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken