Let op geld lenen kost geld

Hypotheek oversluiten na scheiding

Kan jij je hypotheek oversluiten na een scheiding? Is je hypotheek oversluiten na een scheiding een verstandige keuze? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit.  

Hypotheek oversluiten na een scheiding, kan dat eigenlijk wel?

Als je bent gescheiden of gaat scheiden heeft dit gevolgen voor je hypotheek. De bank gaat opnieuw beoordelen of degene die in het oude huis blijft wonen het ook daadwerkelijk kan betalen. Je hypotheek oversluiten na een scheiding kan veel voordeel opleveren. Je kan vaak honderden tot wel duizenden euro’s besparen wanneer je je hypotheek oversluit naar een lagere rente. Bovendien kan het ook zijn dat je oude hypotheek aanbieder de beoordeling maakt dat je in je eentje niet in je huis mag blijven wonen. Wanneer dit het geval is kunnen andere aanbieders je wellicht wel helpen wanneer je je hypotheek oversluit na een scheiding. Wij geven je, gratis en vrijblijvend, advies of jij je hypotheek kan oversluiten met een scheiding. Wij hebben ervaring met hypotheken oversluiten na een scheiding dus kunnen je goed advies geven voor jouw persoonlijke situatie.

Wat bespaar ik met mijn hypotheek oversluiten na een scheiding?

Je kan onze hypotheek oversluiten na scheiding bespaar calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jij ongeveer kan besparen. Vervolgens gaat oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw situatie. Bovendien hebben wij ervaring met mensen die hun hypotheek willen oversluiten na een scheiding. Hierdoor kunnen we je dus goed adviseren.

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan hoeveel jij precies kan besparen wanneer je je hypotheek wil oversluiten na een scheiding. Wij nemen je namelijk ook mee door het volledige traject. Wij hebben ervaring met het oversluiten van hypotheken na een scheiding. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en of er fiscaal voordeel is voor jouw persoonlijke situatie. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.2.

 

Stappenplan hypotheek oversluiten na scheiding Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat jij kan besparen
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je voordeel, vrijblijvend, met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de hypotheek oversluiting samen af
  • Jij kan genieten van honderden euro’s besparing!

Bereken hieronder direct je hypotheek oversluiten voordeel!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis hypotheekofferte te ontvangen