Lening oversluiten en bijlenen

Sluit je een lening over? Dan wordt de lening ondergebracht bij een kredietverstrekker met een lager rentepercentage. Door de betere voorwaarden betaal je minder voor je lening en bespaar je op je maandlasten. Of oversluiten en bijlenen voor jou mogelijk is, hangt sterk af van je persoonlijke situatie. Het is belangrijk dat je geen negatieve BKR-registratie hebt en dus je leningen netjes op tijd betaalt. Daarnaast kijkt de kredietverstrekker naar je inkomen en uitgaven om te beoordelen of bijlenen voor jou verantwoord is.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Jouw lening oversluiten en bijlenen?

Wilt je jouw lening oversluiten? Vraag onze hypotheekadviseurs om advies. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!