Je te dure lening oversluiten?

Je kunt natuurlijk bij veel kredietgevers lenen. Maar soms pakt dat na een tijdje minder goed uit dan je verwacht had. De afbetalingsregeling die toen zo slim leek, blijkt wellicht niet meer de meest gunstige voor jou. Bijvoorbeeld doordat de rente in de tussentijd verder is gedaald. En heb je verschillende leningen? Dan raak je snel het overzicht kwijt. Ook betaal je bij verschillende kredietverstrekkers vaak een hogere rente. In beide gevallen is je lening oversluiten een goed idee. Je kunt natuurlijk zelf leningen vergelijken, maar je kunt het ook aan ons overlaten. Bij welke bank of kredietgever je ook leent: wij regelen het graag voor je. Daar zijn we tenslotte adviseur voor. Zo besparen we niet alleen op je maandlasten, maar verkorten we ook de looptijd van jouw leningen. Zo kan zelfs de kleinste besparing je een hoop plezier opleveren!

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je leningen vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag het beste krediet voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we een lening herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een lening oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw leningen overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende leningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw leningen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een lening?

Een lening is een geldbedrag dat je tijdelijk krijgt van een bank of andere kredietverstrekker, op voorwaarde dat je het binnen een afgesproken termijn terugbetaalt. Vaak vraagt de uitlenende partij een vergoeding voor de dienst in de vorm van rente en/of andere aanvullende kosten.

Welke leningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je een persoonlijke lening, doorlopend krediet, restschuldfinanciering, verbouwingskrediet, autofinanciering, WOZ-krediet of een andere lening van de bank over te sluiten. Bijvoorbeeld een lening voor een keuken, nieuwe meubels, een creditcard, leasecontracten, roodstanden, vakanties, een camper of zonnepanelen. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!