Je te dure autofinanciering oversluiten?

Heb je een ongunstige regeling voor je auto op afbetaling? Dan is je autofinanciering oversluiten een goed idee. Onze ervaren adviseurs helpen je graag aan een autofinanciering met de laagste rente van Nederland, zonder daar kosten voor te rekenen. Dit geldt zowel voor het afsluiten en oversluiten van een auto op afbetaling als een bijbehorende verzekering. We hebben ervaringen in kredieten over de hele breedte en geen belang bij de aanschaf van een auto. Zo kunnen we beter naar het volledige financiële plaatje kijken. Het kan slim zijn om verschillende leningen samen te voegen, waardoor jouw financiële totaalpakket overzichtelijker wordt. Oversluiten.nl kijkt altijd wat voor jou financieel verantwoord is. En kan de financiering tussentijds goedkoper? Of wijzigt er wat in je persoonlijke situatie? Dan zijn wij flexibel om de autofinanciering op elk moment aan jou aan te passen. Er is geen taxatie nodig, maar als je wilt kunnen we altijd langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je autofinanciering vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste financiering voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we financieringen herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een autofinanciering oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende autoleningen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw financieringen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een autofinanciering?

Een autofinanciering is een persoonlijke lening die je uitsluitend gebruikt om een auto te kopen. De lening sluit je af bij de dealer waar je de auto koopt, bij een bank of een andere kredietverstrekker.

Welke autoleningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je autofinancieringen oversluiten. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Meer voordelen van een onafhankelijke autofinanciering

Met een auto op afbetaling kun je een nieuwere of betere auto kopen, waardoor de kans op onderhoudskosten lager wordt. Jij krijgt het geld op je eigen rekening en betaalt de autodealer zelf. Zo is de auto volledig van jou en geen onderdeel van een onderpand, zodat je ook kenteken deel 3 gewoon in eigen beheer hebt. Bovendien kun je altijd tussentijds boetevrij aflossen en is er geen slottermijn voor dit type autofinanciering. We kunnen er zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening van maken, maar onze voorkeur gaat uit naar de laatste optie.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!