Je te dure doorlopend krediet oversluiten?

Je kunt natuurlijk bij veel kredietgevers een doorlopend krediet afsluiten. Maar soms blijkt de afbetalingsregeling dat toen zo slim leek, niet meer de meest gunstige voor jou. Maak je maar geen zorgen, onze ervaren adviseurs helpen je graag aan een doorlopende lening die perfect bij jou past. Zelfs met een persoonlijk adviesgesprek bij jou thuis, als je dat fijn vindt. We rekenen géén afsluit- of oversluitkosten voor het doorlopend krediet of de bijbehorende verzekering. En kan de financiering tussentijds goedkoper? Dan laten we het je meteen weten. Gratis en voor niks, puur uit service. De maandlasten zijn hoe dan ook variabel: je bepaalt zelf wanneer je extra aflost of opneemt. De rente van een doorlopende lening is variabel: stijgt de marktrente? Dan gaat de afbetalingsregeling mee. Maar zakt de marktrente? Dan meestal ook. Maar je doorlopend krediet laten oversluiten bij Oversluiten.nl betekent altijd de laagste rente van Nederland. En je betaalt alleen rente over het (hoogst) opgenomen bedrag. Een doorlopende lening is ideaal voor een terugkerende geldwens, of om structureel geld achter de hand te houden. We kunnen jouw huidige doorlopend krediet ook oversluiten naar een persoonlijk lening voor een lagere rente én vastigheid.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je doorlopend krediet vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste afbetalingsregeling voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we kredieten herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een doorlopend krediet oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende doorlopende kredieten samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw kredieten helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een flexibele lening. De kredietverstrekker stelt een kredietlimiet vast. Tot aan deze grens kun je geld opnemen wanneer je het nodig hebt. Je betaalt alleen rente over het opgenomen gedeelte plus een maandelijkse aflossing. Het afgeloste bedrag kun je opnieuw lenen tot aan de vooraf afgesproken grens.

Welke leningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen jouw doorlopend krediet oversluiten. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!