Je te dure banklening oversluiten?

Onze ervaren adviseurs zetten vaak net die stap extra dan de bank. We hebben namelijk de mogelijkheid om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken, met het beste voorstel als resultaat. Omdat je bij ons alles onder één dak vindt, van hypotheek tot lening even verzekering, krijgt je het beste en breedste advies over jouw financiële totaalpakket. Ook hebben we de mogelijkheid om verschillende kredieten tegelijkertijd over te sluiten. Dat is extra voordelig. We komen graag bij je langs voor advies op maat, als je dat wilt. Bovendien zijn de rentes vaak lager dan via de bank. Kan het tussentijds voordeliger? Dan laten we je dat direct weten. Gratis en voor niks, puur uit service. En voor het oversluiten van een krediet of bijbehorende verzekering rekenen wij geen kosten. Bij onze leningen mag je altijd tussentijd boetevrij inlossen. Gebruik je de lening voor woningverbetering? Dan is zelfs fiscale aftrekbaarheid mogelijk. Bovendien maken we alles helder en inzichtelijk in jouw eigen online omgeving.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je banklening vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste financiering voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we financieringen herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een lening oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende banklening samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw financieringen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een banklening?

Een banklening is een geldbedrag dat je leent bij de bank. Je betaalt het geld over een van te voren vastgestelde periode terug, plus een rente als vergoeding.

Welke bankleningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je banklening oversluiten. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

We kunnen alle bankleningen oversluiten bijvoorbeeld:

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!