Je lening oversluiten van Freo?

Pakt jouw lening minder goed uit dan je verwacht had? Wij kunnen jouw lening van Freo oversluiten. Daar zijn we tenslotte adviseur voor. Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want zelfs de kleinste besparing kan een hoop plezier opleveren! Hoe we dat doen? We laten jouw lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Onze financieel adviseurs zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Over Freo

Freo is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door DLL (voorheen De Lage Landen), wat weer een onderdeel is van de Rabobank groep. Bij Freo kun je online geld lenen in de vorm van een Persoonlijke lening of een Doorlopend Krediet. Freo probeert zich te onderscheiden van haar concurrenten door middel van het lenen tegen een scherp tarief, de service die ze bieden en de heldere voorwaarden. Zo krijgen ze een 8,7 en een 8,3 op het gebied van service van ‘’klantvertellen’’ en Independer. Daarnaast krijgen ze ook 5 sterren op het gebied van ‘’prijs’’ door Moneyview.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!