Je lening van Nationale Nederlanden oversluiten?

Pakt jouw lening minder goed uit dan je verwacht had? Wij kunnen jouw lening van Nationale Nederlanden oversluiten. Daar zijn we tenslotte adviseur voor. Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want zelfs de kleinste besparing kan een hoop plezier opleveren! Hoe we dat doen? We laten jouw lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Onze financieel adviseurs zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Over Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden (NN) is ontstaan in 1963 door een fusie tussen de Nationale Levensverzekering-Bank en de Nederlanden van 1845. Vervolgens ontstond in 1991 door een fusie met de NMB Postbank Groep de ING Groep. Door de crisis in 2008 moest de ING Groep gered worden door middel van een lening door de Nederlandse staat, waarbij als voorwaarde zat dat de ING Groep zich losmaakte van haar verzekeringsactiviteiten. Uiteindelijk werden in 2014 de bedrijven Nationale-Nederlanden samen met NN Investment Partners, NN Reinsurance en verzekeringsbedrijven in Europa, Turkije en Japan de NN Group. Op dit moment is de NN Group genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Op dit moment is de NN Group actief in 18 landen waaronder in veel Europese landen en in Japan. Bij Nationale Nederlanden kun je als klant voor de volgende zaken terecht: sparen, verzekeren, beleggen, zorgverzekering, hypotheken, lenen en pensioen.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!