Je te dure persoonlijke lening oversluiten?

Soms pakt het afsluiten van een persoonlijke lening of consumptief krediet na een tijdje minder goed uit dan je had verwacht. Maak je maar geen zorgen, onze ervaren adviseurs helpen je graag aan een persoonlijke lening met de laagste rente van Nederland. Op dit moment kun je zelfs lenen tegen een vaste historisch lage rente. Misschien was dat in de tijd dat je jouw huidige persoonlijk consumptief krediet afsloot wel anders. Bij ons betaal je géén kosten voor het afsluiten of oversluiten van persoonlijke leningen of een bijbehorende verzekeringen. We spreken een vaste maandlast af die gegarandeerd gelijk blijft. Ook is de concrete einddatum altijd in zicht en kun je tussentijds boetevrij inlossen. En kan de persoonlijke lening tussentijds goedkoper? Dan nemen onze adviseurs direct contact met je op. Gratis en voor niks, puur uit service. Zo garanderen we jou het beste persoonlijke krediet dat je kunt wensen. Dat alles maken we helder en inzichtelijk in jouw eigen online omgeving. Persoonlijke leningen kunnen ook als tweede hypotheek interessant zijn, in overleg met onze hypotheekadviseurs. Dat is het pluspunt van hypotheek-, krediet-, en verzekeringsexperts onder één dak. Je kunt zelfs fiscaal voordeel krijgen bij woningverbetering en persoonlijke leningen zijn goedkoper dan een doorlopend krediet. Bovendien faciliteren we geen extra opnamen: zo kom je niet in de verleiding om meer geld op te nemen dan je van te voren had bedacht.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je persoonlijke lening vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag het beste krediet voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we leningen herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een consumptief krediet of persoonlijke lening oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende leningen of consumptieve kredieten samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw leningen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Wil je jouw nieuwe kredietadviseur eerst ontmoeten? Nodig hem of haar dan uit voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een geldbedrag dat je tijdelijk krijgt van een bank of andere kredietverstrekker, op voorwaarde dat je het binnen een afgesproken termijn terugbetaalt. Vaak vraagt de uitlenende partij een vergoeding voor de dienst in de vorm van rente en/of andere aanvullende kosten.

Welke leningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je persoonlijke leningen oversluiten, zoals een consumptief krediet. Denk hierbij aan een lening voor een auto, boot, studie, vakantie of extra financiële ruimte voor een langere periode. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!