Je te dure restschuldfinanciering oversluiten?

Je kunt natuurlijk zelf restschuldfinanciering bekijken, maar je kunt het ook aan onze ervaren adviseurs overlaten. Als je wilt komen ze zelfs gewoon bij je thuis voor een persoonlijk adviesgesprek. We rekenen géén kosten voor het afsluiten of oversluiten van een restschuldfinanciering of bijbehorende verzekeringen. Bovendien garanderen we een restschuldfinanciering met de laagste vaste rente van Nederland. Ook is zo’n restschuldfinanciering aftrekbaar bij de Belastingdienst. En kan je financiering in de tussentijd scherper? Dan laten we dat je direct weten. Gratis en voor niks, puur uit service. Laat je jouw restschuldfinanciering oversluiten? Dan zorgen wij dat je altijd een concrete einddatum in zicht hebt. Bovendien kun je boetevrij tussentijds inlossen. Wij zorgen dat je betalingen direct naar de notaris gaan. De voordelen van een restschuldfinanciering zijn vergelijkbaar met die van een persoonlijk lening.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je restschuldfinanciering vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste financiering voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we financieringen herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een restschuldfinanciering oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende restschuldfinancieringen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw financieringen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een restschuldfinanciering?

Een restschuldfinanciering is de mogelijkheid om een restschuld mee te financieren in de hypotheek van de nieuwe woning. Een restschuld ontstaat als de hypotheek hoger is dan de waarde van de woning. Wanneer je de woning verkoopt kan dit een probleem opleveren. In dat geval kun je de restschuld eventueel meefinancieren.

Welke leningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je restschuldfinancieringen oversluiten. Denk hierbij aan een lening voor een auto, boot, studie, vakantie of extra financiële ruimte voor een langere periode. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!