Je te dure verbouwingskrediet oversluiten?

Wil je een te dure verbouwingslening oversluiten, vlot en tegen een vaste rente? Bij welke bank of kredietgever je ook leent: onze ervaren adviseurs regelen het graag voor je. En daarvoor rekenen we geen afsluit- of oversluitkosten, ook niet voor een eventuele bijbehorende verzekering. Een taxatie is niet noodzakelijk en daardoor kunnen we advies- en notariskosten achterwege laten. Toch komen we, als jij dat wilt, gewoon bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag aan de verbouwingslening met de laagste rente van Nederland. En kunnen de voorwaarden in de tussentijd beter? Dan laten we je dat direct weten. Gratis en voor niks, puur uit service. Gebruik je de volledige verbouwingslening voor de verbouwing van je eigen huis? Dan is de rente fiscaal aftrekbaar. Je kunt altijd boetevrij extra aflossen en je betaalt deze financiering vaak binnen 15 jaar terug. Dat scheelt weer rente.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je verbouwingslening vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste financiering voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we financieringen herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een verbouwingslening oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende leningen voor verbouwingen samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw financieringen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een verbouwingskrediet?

Een verbouwingslening is een persoonlijke lening die je uitsluitend gebruikt om een verbouwing van je woning te financieren. Wanneer je niet genoeg spaargeld hebt om je huis met eigen geld te verbouwen, kun je zo’n financiering afsluiten.

Welke leningen kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je verbouwingskredieten oversluiten. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Benieuwd naar jouw financiële totaalpakket op maat?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek waar en hoe je geld kunt besparen. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!