Je te dure WOZ-krediet oversluiten?

Een WOZ-krediet is niet meer af te sluiten, maar nog wel over te sluiten naar een gunstigere optie. Door verouderde voorwaarden en rentes loont het om een oude WOZ-lening door ons te laten bekijken en eventueel over te sluiten. Profiteer van de brede kennis van onze ervaren adviseurs, bij ons vind je namelijk alles onder één dak: van hypotheek tot lening en verzekering. Hierdoor kunnen we jou het beste advies geven. We rekenen géén kosten voor het oversluiten van een WOZ-lening of een bijbehorende verzekering en er is geen taxatie noodzakelijk. Maar als je dat wilt komen we uiteraard gewoon langs voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis. Laat je WOZ-krediet oversluiten naar een regeling met de laagste rente van Nederland.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Laat onze adviseurs je WOZ-leningen vergelijken

Wij vergelijken dag in, dag uit leningen. Zo weten we precies hoeveel jij kunt besparen op je maandlasten. Want wat vandaag de beste financiering voor jou is, kan over een tijdje heel anders zijn. Zo komt het vaak voor dat we financieringen herzien op een later tijdstip, zodat jij het meeste uit je budget haalt. Een WOZ-krediet oversluiten is niet alleen voordeliger per maand, maar je bent zo ook sneller van je afbetalingsregeling af. Hoe we dat doen? We laten jouw persoonlijke lening overnemen door een partij met voorwaarden die beter bij jou passen. Verschillende WOZ-kredieten samenvoegen kan ook slim zijn. Dan brengen we al jouw financieringen helder bij elkaar zodat jij inzicht hebt in je financiële administratie. Wel zo overzichtelijk toch? We zoeken graag naar het meest gunstige totaalvoorstel voor jou. Neem contact op met onze financieel adviseurs.

Wat is een WOZ-krediet?

Een WOZ-krediet (Wet waardering Onroerende Zaken) is een lening waarbij de waarde van de woning in de meeste gevallen hoger moet zijn dan de hoogte van de hypotheek. Je krijgt net als bij een doorlopend krediet een kredietlimiet waarvan je geld kunt opnemen wanneer je het nodig hebt. Naast maandelijkse aflossing betaal je rente als vergoeding voor de lening.

Welke WOZ-kredieten kunnen we oversluiten?

Onze kredietadviseurs helpen je WOZ-krediet oversluiten. Ze werken graag samen met onze hypotheekadviseurs om te kijken of jouw financiële totaalpakket voordeliger kan. Zo kun je bij ons ook je hypotheek oversluiten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!