fbpx
Let op geld lenen kost geld

Bereken hier hoe jij je badkamer kan financieren!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen

Hoeveel geld kan je lenen om een badkamer te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een tweede badkamer financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Badkamer financieren, wat is de goedkoopste manier?

Is je badkamer nodig toe aan vervanging? Of wil je een luxer bad of douche? Een badkamer verbouwen kan duur zijn. Het is mogelijk dat je er zelf niet genoeg geld voor hebt en dan zal je de nieuwe badkamer dus moet laten financieren. Dit kan door middel van het afsluiten van een persoonlijke lening, door middel van doorlopend krediet of door het verhogen van je hypotheek. Dit laatste kan alleen gedaan worden als je overwaarde hebt op je hypotheek. Als dit niet het geval is, is een persoonlijke lening de beste oplossing. Je wil graag geld lenen voor een nieuwe badkamer maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor je badkamer te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende badkamer financiering opties: Je kan kiezen om de badkamer te betaling op afbetaling of je kan geld lenen voor een badkamer via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je je nieuwe badkamer dus per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een nieuwe badkamer. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je badkamer ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een badkamer financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen voor een badkamer?

Je kan onze badkamer financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw badkamer financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw badkamer financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor een badkamer

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe badkamer!

Ad Viseur persoonlijk contact