fbpx
Let op geld lenen kost geld

Bereken hier hoe jij je dakkapel kan financieren!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen

Hoeveel geld kan je lenen om een dakkapel te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een dakkapel financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Dakkapel financieren, wat is de goedkoopste manier?

Is je dakkapel nodig toe aan vervanging? Of wil je van je donkere zolder een lichte en ruime extra kamer maken? De prijs voor een nieuwe dakkapel kan al gauw hoog oplopen. Het is mogelijk dat je zelf niet genoeg geld hebt voor een nieuwe dakkapel. Dan zal je de nieuwe dakkapel dus moet laten financieren. Dit kan door middel van het afsluiten van een persoonlijke lening, door middel van doorlopend krediet of door het verhogen van je hypotheek. Dit laatste kan alleen gedaan worden als je overwaarde hebt op je hypotheek. Als dit niet het geval is, is een persoonlijke lening de beste oplossing. Je wil graag geld lenen voor een nieuwe dakkapel maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor je nieuwe dakkapel te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende dakkapel financiering opties: Je kan kiezen om de dakkapel te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor een dakkapel via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je je nieuwe dakkapel dus per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een nieuwe dakkapel. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je dakkapel ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een dakkapel financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen voor een dakkapel?

Je kan onze dakkapel financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw dakkapel financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw dakkapel financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor een dakkapel

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe kamer!

Ad Viseur persoonlijk contact