fbpx
Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor duurzaam verbouwen

Kan je geld lenen voor het verduurzamen van je huis? Hoeveel geld kan je lenen voor duurzaam verhuizen? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor duurzaam verbouwen, kan dat wel?

Wil je energiezuiniger leven en ook nog eens bijdragen aan het milieu? Dan is het toepassen van duurzame maatregelen aan je woning een goed idee. Omdat gemeentes en provincies dit stimuleren bieden ze speciale leningen aan voor energiebesparing. Er zijn verschillende manieren waarop je geld kan lenen voor het verduurzamen van je energieverbruik. Wij bij Oversluiten.nl kunnen je met deze verschillende manieren helpen zodat je kan genieten van de vele voordelen die de lening energiebesparing biedt.

Duurzaam verbouwen via de hypotheek

Een van de manier om geld te lenen voor duurzaam verbouwen is via de hypotheek. Dit kan je doen door middel van het meefinancieren van duurzame maatregelen zoals de waterpomp, HR-ketel, isolatie, zonnecelen, etc. De kredietverstrekker zal dan een bepaald bedrag apart zetten voor deze aankopen en dit controleren met behulp van aankoopnota’s.

Energiebespaarlening

Ook kan je een energiebespaarlening afsluiten bij het Nationaal Energiebespaarfonds. Dit fonds heeft verschillende leningen die bijdragen aan een duurzamer en energiebesparend huis.

Groene leningen

Voor verschillende duurzame maatregelen kan je ook een zogenoemde groene lening afsluiten. Kredietverstrekkers verstrekken dan een lening voor het aanschaffen van verschillende maatregelen die huiseigenaren helpen bij het verduurzamen van hun huis.

Duurzaamheidslening

Ten slotte kan je er ook nog voor kiezen om een lening af te sluiten bij de gemeente.

Ad Viseur bureau

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan Oversluiten.nl de beste aanbieder vinden voor leningen voor duurzaam verbouwen. Dit doet Oversluiten.nl gratis en vrijblijvend. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Hoeveel geld kan ik lenen voor duurzaam verbouwen?

Je kan onze geld lenen duurzaam verbouwen calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden zijn wanneer je duurzaam  wil verbouwen. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen duurzaam verbouwen bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van een duurzaam en energiebesparend huis!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier hoe jij geld kan lenen voor duurzaam verbouwen!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen