fbpx
Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor huis in het buitenland

Hoeveel geld kan je lenen om een huis in het buitenland te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een huis financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor een huis in het buitenland, wat is de goedkoopste manier?

Lekker in de zon of juist in de sneeuw boven op een berg? Waar je ook op vakantie gaat, het is altijd fijn als je verblijf leuk en vertrouwd is. Dit is natuurlijk helemaal het geval als het verblijf van jezelf is. Daarom kiezen mensen ervoor om een huis in het buitenland aan te schaffen. Een nieuw huis kopen is een dure aangelegenheid. Een bedrag dat je wellicht niet zelf kan betalen. Bij Oversluiten.nl kan je daarom geld lenen om een huis in het buitenland te financieren. Je wil graag geld lenen voor een huis in het buitenland maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor een nieuw huis in het buitenland te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende huis financiering opties: Je kan kiezen om de woning te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor een nieuw huis via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je het nieuwe huis per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een nieuw huis. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je nieuwe woning ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een huis financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen voor een huis in het buitenland?

Je kan onze nieuw huis financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw huis financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw huis financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor een nieuw huis in het buitenland

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe woning in het buitenland!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier hoe jij geld kan lenen voor een huis in het buitenland!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen