Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen om implantaten te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een financiering voor implantaten? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor implantaten, wat is de goedkoopste manier?

Medische ingrepen worden vaak vergoed door je zorgverzekeraar. Veel cosmetische ingrepen vallen niet onder de vergoeding vanuit de basisverzekering of aanvullende verzekering. Tandimplantaten laten zetten is een voorbeeld van een ingreep die alleen wordt vergoed bij bepaalde aandoeningen. Als je kiest voor het laten zetten van implantaten door een gespecialiseerd tandarts of kaakchirurg, maar je beschikt niet over de financiële mogelijkheid om de ingreep in zijn geheel te betalen, kan je er voor kiezen om geld te lenen. Je wil graag geld lenen voor implantaten maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om implantaten te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende opties voor het financieren van je implantaten: Je kan kiezen om implantaten te financieren op afbetaling of je kan geld lenen voor een implantaat via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de ingreep per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor de ingreep. Bij financiering op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je implantaten ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een financiering voor deze tandheelkundige ingreep is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen voor implantaten?

Je kan onze financiering voor implantaten bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw financiering voor je ingreep ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw mogelijkheden zijn voor het financieren van je implantaten. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor implantaten bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan je tandheelkundige ingreep ondergaan!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier hoe jij geld kan lenen voor implantaten!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen