Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen om je master te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een master financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor een master, wat is de goedkoopste manier?

Heb je jouw bachelor succesvol afgerond en is het nu tijd om aan een master te beginnen? Er is een verschil tussen een bekostigde en een niet-bekostigde master. Een niet-bekostigde master is duurder dan een bekostigde master. Je kan hiervoor in aanmerking komen voor een beurs, maar als dit niet het geval is kan de prijs te hoog zijn om dit zelf te kunnen betalen. Geld lenen voor deze niet-bekostigde master is dan een goede oplossing. Je wil graag geld lenen voor je master maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor je master te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende master financiering opties: Je kan kiezen om de master te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor de master via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de master per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor je master. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je master ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een master financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen voor een master?

Je kan onze master financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw master financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw master financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor master bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan onbezorgd verder studeren!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier hoe jij geld kan lenen voor een master!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen