Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen om de studie van je kind te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een studie financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor studie kind, wat is de goedkoopste manier?

Een studie of opleiding voor een van je kinderen kan een duur grapje zijn. Heb je kinderen die gaan studeren maar heb je niet de bestedingsruimte om dit in een keer te betalen? Een lening biedt dan een goede uitkomst om de opleiding/studie toch te kunnen veroorloven. Je wil graag geld lenen voor een opleiding maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor de studie van je kind te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende studie financiering opties: Je kan kiezen om de studie te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor de opleiding via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de studie van je kind per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor de studie. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor de studie van je kind ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een studie financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen voor studie van kind?

Je kan onze studie financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel de studie financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat de studie financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor studie kind bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Je kind kan onbezorgd gaan studeren!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier hoe jij geld kan lenen voor studie kind!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen