Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen voor je studie? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor het lenen van geld voor een studie? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor studie, wat is de goedkoopste manier?

Heb je geen recht meer om geld te lenen bij DUO maar wil je toch graag geld lenen voor studie? Wij leggen uit wat de meest voordelige optie is om geld te lenen voor je studie, voor jezelf of voor je kind! Wanneer geen recht hebt om geld te lenen bij DUO en zelf niet genoeg geld hebt is de enige optie om geld te lenen. Echter zit er wel verschil in soorten leningen, waarbij je bij een doorlopend krediet meer rente betaald dan bij een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening betaal je een vast bedrag per maand voor meestal een langere periode, ideaal voor wanneer je geld wil lenen voor een studie!

Hoeveel geld kan ik lenen voor mijn studie?

Je kan onze studie financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel geld je maximaal kan lenen voor je studie en tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat je lening mogelijkheden voor je studie zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor studie bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan gaan schitteren op je nieuwe studie (en Oversluiten.nl wenst je heel veel succes)!

Bereken hier hoe jij geld kan lenen voor studie

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen