Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen om een woonboot te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een woonboot financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Geld lenen voor woonboot, wat is de goedkoopste manier?

Een woonboot in de grachten van Amsterdam? Of misschien een woonboot in een wat rustiger riviertje? Het leven op een woonboot kan vele voordelen met zich meebrengen zoals vrijheid en privacy, maar net zoals huizen op het land kan een woonboot duur zijn. Droom jij ook van het leven op een woonboot maar heb je op dit moment nog niet genoeg geld? Je wil graag geld lenen voor een woonboot maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor een woonboot te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende woonboot financiering opties: Je kan kiezen om de woonboot te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor een nieuwe woonboot via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de nieuwe woonboot per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een nieuwe woonboot. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je nieuwe woonboot ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een woonboot financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Hoeveel geld kan ik lenen voor een woonboot?

Je kan onze woonboot financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw woonboot financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw woonboot financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor een nieuwe woonboot

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe woonboot!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen