fbpx
Let op geld lenen kost geld

Kan jij een keuken betalen in termijnen? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een termijnbetaling? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit.

Een keuken betalen in termijnen, wat is het goedkoopst?

Wanneer je graag een nieuwe keuken wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan je hypotheek verhogen, een keuken op afbetaling kopen of een persoonlijke lening afsluiten. Bij alle 3 de opties wordt de keuken in termijnen betaald. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is de ene optie voordeliger dan de andere. Wat we wel kunnen zeggen is dat een keuken op afbetaling de duurste optie is, hier worden namelijk te hoge rentes voor berekend! Wat de goedkoopste optie is, is vooral afhankelijk van je huidige hypotheek. Misschien is het bijvoorbeeld voordeliger om hem over te sluiten en vervolgens te verhogen? Of is een persoonlijke lening beter gezien de huidige waarde van jouw huis? Wij zoeken het graag, gratis en vrijblijvend voor je uit, zodat jij erachter komt wat jouw voordeligste optie is om te gaan verbouwen! Één ding is zeker een hypotheek verhoging of persoonlijke lening zijn de goedkoopste opties om een keuken te betalen in termijnen.

Ad Viseur bureau

Wat kan ik lenen bij een keuken betaling in termijnen?

Zoals hierboven vermeld is de voordeligste optie afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je kan wel onze keuken lening bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen tegen welke lasten. Je kan ook naar onze hypotheek verhogen en oversluiten pagina gaan om te berekenen of dit aantrekkelijk voor je is. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw mogelijkheden zijn om een keuken in termijnen te betalen. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan keuken betalen in termijnen bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe keuken!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier hoe jij je keuken in termijnen kan betalen!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen