fbpx
Let op geld lenen kost geld

Besparen op je lening vanuit je vrachtwagen

Bereken je oversluitvoordeel binnen 10 seconden!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Jan van Pierre (54) bespaarde ruim €2200,- met het oversluiten van zijn lening. Jan is internationaal vrachtwagenchauffeur en heeft met behulp van een van onze financieel adviseurs wel twéé keer zijn lening weten over te sluiten. We vroegen hem naar zijn ervaring.

Besparen op je lening vanuit je vrachtwagen: de ervaring van Jan

“Mijn naam is Jan van Pierre. Ik ben 54 jaar en heb 4 kinderen.” Zo begint het gesprek met meneer van Pierre. De verbinding valt af en toe weg; Hij zit namelijk in de vrachtwagen in het buitenland. “Ik rij internationaal”, vertelt Jan, “Meestal door Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.” Dat weerhield hem niet om te proberen zijn lening over te sluiten. Jan werkt van zondag- tot vrijdagavond: Een online financieel adviseur zoals Oversluiten.nl is dan erg handig.

 

Met de vraag “Kan ik een lagere rente krijgen?” kwam meneer van Pierre bij ons terecht

“Ik heb 5 à 6 jaar geleden al eens contact gehad met Ricardo.” Ricardo is werkzaam bij Oversluiten.nl als één van onze financieel adviseurs. “Ik ben vanaf dat moment altijd met hem in contact gebleven. Via Ricardo ben ik in contact gekomen met Mandy”, onze senior financieel adviseur, “en haar is het uiteindelijk gelukt om 1,5 jaar geleden mijn lening over te sluiten.”

Wat heeft oversluiten.nl voor je gedaan?

“Oversluiten.nl heeft steeds weer bij verschillende instanties geprobeerd om in mijn situatie mijn lening over te kunnen sluiten naar een lagere rente.” Jan bevond zich in een vervelende situatie met een betalingsachterstand. “Omdat het me toch gelukt is mijn betalingen te doen is het uiteindelijk gelukt om mijn rente te kunnen verlagen. Ik ging van een rente van 7,4% naar een rente van 5,7%.

Ja, ik wil de gratis gids

“We konden op ieder moment contact leggen. Tijdens en na het oversluiten”

Als de vraag gesteeld wordt hoe meneer van Pierre de oversluiting heeft ervaren, is een enthousiaste reactie het gevolg. “Ik heb het oversluiten van mijn lening bij Oversluiten.nl als heel goed ervaren. We konden op ieder moment contact leggen. Als ik vragen had werden deze meteen beantwoord en/of uitgewerkt. Vooral tijdens het proberen van het oversluiten had ik vaak contact, maar ook nadat ik mijn lening had overgesloten kon ik op ieder moment contact leggen. Ik stuurde dan meestal een appje of ik belde even. Op beide werd vervolgens snel gereageerd. Als Mandy op het moment niet aanwezig was werd er opgenomen door een andere collega. Deze collega zorgde er vervolgens voor dat de vraag bij Mandy terecht kwam.

Jan van Pierrie over Oversluiten.nl:

“Oversluiten.nl is vooral erg klantvriendelijk en sterk in hun communicatie. Ik ben zeer tevreden!”

Heb je nog andere partijen benaderd met hetzelfde probleem?

“Ik heb nog andere instanties benaderd en ook gehad. Ik was hier alleen niet tevreden over. Toen ik al bij Oversluiten.nl had overgesloten kwamen zij bijvoorbeeld met het idee om er nog een cadeaubon bij te doen! Dit lokte mij uiteraard niet… Als een andere instantie, in dit geval Oversluiten.nl, al het werk al heeft gedaan ga ik niet naar een andere partij die hetzelfde biedt maar er toevallig een cadeaubonnetje bij doet…” Hij lacht. “Nee, dan vind ik de klantgerichtheid veel belangrijker! Bovendien heeft Mandy er veel werk ingestoken en daar kan een cadeaubon niet tegenop.”

Wat vind je van de werkwijze en het personeel van Oversluiten.nl?

“Als ik het in een aantal zinnen zou moeten samenvatten zou ik zeggen dat Oversluiten.nl vooral erg klantvriendelijk is. Als je vragen hebt, wordt alles goed en vooral duidelijk uitgelegd. Ze leggen bijvoorbeeld duidelijk uit hoe alles werkt en zit bij de geldverstrekker. Ook worden alle gegevens vlot verwerkt en zijn ze sterk in hun communicatie. Ik ben zeer tevreden!”

Wil jij besparen op je lopende financieringen?

Oversluiten.nl is hét platform om hypotheken, leningen en verzekeringen voordelig over te sluiten, zodat jij geld kan besparen. Wil jij zelf bekijken of je geld kan besparen door middel van het oversluiten? Bekijk op onze website al onze handige rekentools en bereken wat jij kan besparen.

Wil je liever dat een onafhankelijk adviseur direct jouw situatie gratis en vrijblijvend onder de loep neemt? Met een persoonlijk bespaaroverzicht kom je er overzichtelijk achter wat jij kan besparen op je hypotheek, lening(en) en verzekeringen.

Ik wil ontdekken wat ik kan besparen