fbpx
Let op geld lenen kost geld

Na je pensioen €7.000 euro besparen op je lening

Bereken je oversluitvoordeel binnen 10 seconden!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Sinds 2 jaar is meneer Nijmeijer met pensioen maar dat weerhield hem niet om zich te verdiepen in het oversluiten van zijn lening. Met een renteverschil van 4,3% bespaart hij over zijn hele looptijd zo’n €7.000,-! Hieronder lees je zijn ervaring.

Na je pensioen €7.000 euro besparen op je lening: de ervaring van meneer Nijmeijer

Via zijn partner is meneer bij Oversluiten.nl terechtgekomen: “Mijn vriendin was op het internet aan het scrollen en kwam Oversluiten.nl tegen. Zo zijn we in contact gekomen  met Mandy en zij is voor ons gaan kijken voor een eventueel lagere rente op onze lening.” Mandy is werkzaam bij Oversluiten.nl als senior financieel adviseur. Zij heeft informatie vergaard over de financiële situatie van meneer en heeft uiteindelijk de lening weten te oversluiten.

Ik wil ontdekken wat ik kan besparen

Wat heeft Oversluiten.nl voor u gedaan?

“Voordat we onze lening hadden overgesloten was onze rente 8,2%. Nu is dat verlaagt naar 3,9%. Dit verschil in rente scheelt ons over de hele looptijd wel €7.000,-! Dat is een hoop geld.” Meneer Nijmeijer spreekt vol lof over het proces van oversluiten: ”Mandy was vanaf het eerste moment heel duidelijk naar ons. Ze vertelde dat er niks was dat ze kon beloven, maar dat ze haar best ging doen. Nadat ze al onze gegevens had opgevraagd is ze gaan kijken bij de bank of we konden oversluiten naar een lagere rente.”

Ja, ik wil de gratis gids

“We kregen het gevoel dat er niet met puur commerciële intentie gehandeld werd”

Als we de vraag voorleggen hoe meneer de oversluiting ervaren heeft antwoordt hij: “Het belangrijkste vonden zowel ik als mijn vriendin dat wij niet het gevoel kregen dat er met puur commerciële intentie gehandeld werd. We kregen écht het gevoel dat we met een eerlijke gedachte behandeld werden. Dat gaf echt een goed gevoel! Ook kwamen de financieel adviseurs heel vrolijk over via de telefoon, wat ook heel prettig is.” Na zijn aardige woorden vat meneer Oversluiten.nl nog in een paar woorden samen: “Duidelijk, vrolijk, begripvol. Dat is het. Ik heb 100% het idee dat er écht aan mij gedacht is als persoon.”

Heeft u nog andere partijen benaderd met hetzelfde probleem?

“Ik ben altijd ambtenaar geweest en hierdoor kon ik een ambtenaar-lening gebruiken, maar dit paste niet bij mijn situatie. Mijn partner heeft altijd bij een bank gewerkt en zij is gaan rekenen. Het was al snel duidelijk dat de rente te hoog was en toen is mijn vriendin gaan zoeken. Ze kwam op de site van Oversluiten.nl terecht en hier zijn we uiteindelijk voor gegaan.”

Meneer Nijmeijer over Oversluiten.nl:

“Duidelijk, vrolijk, begripvol. Dat is het!”

Wat zijn uw verbeterpunten voor Oversluiten.nl?

Na een leuk gesprek luidt de laatste vraag aan meneer Nijmeijer of hij nog verbeterpunten voor Oversluiten.nl heeft. Met een serieuze toon antwoordt hij: “Een paar flesjes wijn bij de post zouden op zijn plek zijn!” Hij begint te lachen. “Nee hoor, jullie hebben het heel goed gedaan. We zijn heel tevreden en zouden jullie zeker aanbevelen!”

Wil jij besparen op je lopende financieringen?

Oversluiten.nl is hét platform om hypotheken, leningen en verzekeringen voordelig over te sluiten, zodat jij geld kan besparen. Wil jij zelf bekijken of je geld kan besparen door middel van het oversluiten? Bekijk op onze website al onze handige rekentools en bereken wat jij kan besparen.

Wil je liever dat een onafhankelijk adviseur direct jouw situatie gratis en vrijblijvend onder de loep neemt? Met een persoonlijk bespaaroverzicht kom je er overzichtelijk achter wat jij kan besparen op je hypotheek, lening(en) en verzekeringen.

Ja, ik wil een gratis bespaaroverzicht