fbpx
Let op geld lenen kost geld

135 euro per maand besparen op je lening: de ervaring van meneer Radjie

Bereken je oversluitvoordeel binnen 10 seconden!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Elke maand meer dan 100 per maand besparen door het oversluiten van een lening? Meneer Radjie uit Nieuwegein deed het! Lees hier alles over zijn ervaring.

135 euro per maand besparen op je lening: de ervaring van meneer Radjie

Kan ik u op een later moment terugbellen?” antwoordt meneer Radjie als ik hem de vraag stel of hij mee wil doen aan een interview. Hij klinkt meteen heel enthousiast maar is druk: meneer is namelijk bezorger bij de Albert Heijn en tijdens de coronacrisis heeft hij het nóg drukker dan normaal. “Ik wil heel graag meedoen want ik ben super tevreden over Oversluiten.nl.” Dat belooft veel goeds. Na een aantal dagen bel ik hem terug en stel ik hem een aantal vragen.

Met welke vraag kwam je bij Oversluiten.nl terecht?

“Vorig jaar was er iets misgegaan met de BKR. Mijn vrouw had namelijk een BKR-notering. Ik heb toen contact opgenomen met Oversluiten.nl en kwam in contact met Michiel. Hij heeft alles op een rijtje gezet en ons meteen een offerte gestuurd.” zegt meneer Radjie. Hij twijfelde op het begin of hij zijn lening überhaupt over kon sluiten. “Michiel heeft het voor elkaar gekregen dat mijn vrouw niet meer in de BKR staat.” Zo kon meneer Radjie tóch zijn lening oversluiten!

Ja, ik wil de gratis gids

4000 euro besparen over de gehele looptijd

“135 euro per maand ga ik besparen” zegt meneer Radjie. Hij is er erg blij mee. Over de gehele looptijd gaat dit om een besparing van 4000 euro! “Ik was zo blij dat ik Michiel eigenlijk een fles wijn wilde sturen, maar door de coronacrisis werd dit iets lastiger.” Meneer Radjie lacht en zegt: “Ik heb beloofd dat ik een keer langskom als ik in de buurt van jullie kantoor ben. Dan kom ik het wijntje zelf brengen.” We zijn erg benieuwd…

 

Meneer Radjie over Oversluiten.nl:

“Ik geef ze een 10,5!”

Waarom heb je uiteindelijk voor Oversluiten.nl gekozen?

Voordat meneer Radjie bij Oversluiten.nl terecht is gekomen heeft hij ook nog gekeken naar andere partijen. Ik vroeg hem waarom hij uiteindelijk tóch voor Oversluiten.nl heeft gekozen. “Ik vond het bij andere banken en verstrekkers altijd vaag wie mijn contactpersoon was. Toen Michiel mij had geholpen was ik er gewoon heel erg blij mee. Als er iets is kan ik hem altijd bellen.”

“Als ik een cijfer zou moeten geven geef ik een 10,5”

Ook voor verzekeringen is meneer Radjie geadviseerd door Oversluiten.nl. “Ik heb ook contact gehad voor de verzekering. Ook deze mevrouw heeft net als Michiel alles heel goed uitgelegd. Als ik een cijfer zou moeten geven, geef ik Oversluiten.nl een 10,5! Ik ben echt blij hoe ze mij hebben geholpen. Michiel heeft me alles uitgelegd over de BKR en écht zijn best gedaan.” Samen zijn ze eruit gekomen en hebben ze gezorgd voor een hele mooie besparing!

Wil jij net als meneer Radjie besparen op je lopende financieringen?

Oversluiten.nl is hét platform om hypotheken, leningen en verzekeringen voordelig over te sluiten, zodat jij geld kan besparen. Wil jij zelf bekijken of je geld kan besparen door middel van het oversluiten? Bekijk op onze website al onze handige rekentools en bereken wat jij kan besparen.

Wil je liever dat een onafhankelijk adviseur direct jouw situatie gratis en vrijblijvend onder de loep neemt? Met een persoonlijk bespaaroverzicht kom je er overzichtelijk achter wat jij kan besparen op je hypotheek, lening(en) en verzekeringen.

Ja, ik wil een gratis bespaaroverzicht