fbpx
Let op geld lenen kost geld

Kom jij in aanmerking voor een lening voor zonnepanelen? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een zonnepanelen lening? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening oversluiten of afsluiten van minimaal €10.000,-.

Een lening voor zonnepanelen, wat is de goedkoopste manier?

Zonnepanelen zijn goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu. Je verdient de zonnepanelen gemiddeld binnen 7 jaar terug en je mag de BTW terug vragen! Hierdoor is het de investering meer dan waard. Wanneer je dit niet zelf kan financieren heb je twee opties: je kan zonnepanelen kopen op afbetaling of je kan een lening voor zonnepanelen afsluiten. Wanneer je zonnepanelen op afbetaling koopt kan je echter tot wel 14% rente betalen. Een persoonlijke lening voor zonnepanelen is veel goedkoper, wij hebben de laagste rente, 4,3%!

Wat zijn de hoogte en lasten van zonnepanelen lening?

Je kan onze zonnepanelen lening bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om te kijken wat je precies kan lenen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw zonnepanelen lening mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan lening voor zonnepanelen bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je zonnepanelen!

Bereken hier hoe jij een lening voor zonnepanelen af kan sluiten!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen