Let op geld lenen kost geld

Kan je een lening afsluiten met een looptijd van 1 jaar? Hoeveel geld kan je lenen met een looptijd van 1 jaar? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Lening met looptijd van 1 jaar, kan dat wel?

Het is mogelijk om een lening af te sluiten met een looptijd van 1 jaar. Hierbij sluit je een lening af die je in 12 maanden gelijke termijnen terug betaald. Het voordeel hiervan is dat je niet vast zit aan langlopende verplichtingen en dat je zo min mogelijk rente betaald. Bij een lening met een looptijd van 1 jaar moet je wel rekening houden dat de maandelijkse aflossingsbedragen hoger zijn dan wanneer je een langere looptijd pakt. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Hoeveel geld kan ik lenen met een looptijd van 1 jaar?

Je kan onze lening 1 jaar looptijd bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden zijn voor een looptijd van 1 jaar. We kijken ook meteen naar andere looptijden, daarnaast nemen wij je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan lening looptijd 1 jaar bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van extra saldo op je bankrekening!

Bereken je rente voor een lening met looptijd 1 jaar!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen