Let op geld lenen kost geld

Kan je een lening afsluiten met een looptijd van 15 jaar? Hoeveel geld kan je lenen met een looptijd van 15 jaar? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Lening met looptijd van 15 jaar, kan dat wel?

Het is mogelijk om een lening af te sluiten met een looptijd van 15 jaar. Hierbij sluit je een lening af die je in 180 gelijke maandelijkse termijnen terug betaald. Het voordeel hiervan is dat je elke maand weinig betaald t.o.v. een kortere looptijd van bijvoorbeeld 1 jaar. Bij een lening met een looptijd van 15 jaar moet je wel rekening houden dat het totale bedrag wat je aan rente betaalt hoger is dan bij een korte looptijd. Daarnaast heb je ook voor een relatief lange tijd vaste lasten. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Ad Viseur bureau

Hoeveel geld kan ik lenen met een looptijd van 15 jaar?

Je kan onze lening 15 jaar looptijd bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden zijn voor een looptijd van 15 jaar. We kijken ook meteen naar andere looptijden. Daarnaast nemen wij je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan lening looptijd 15 jaar bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van extra saldo op je bankrekening!

Ad Viseur persoonlijk contact

Bereken hier je rente bij een lening looptijd 15 jaar!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen