Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen om een mantelzorgwoning te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een mantolzorgwoning financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Mantelzorgwoning financieren, wat is de goedkoopste manier?

Je verleent mantelzorg of ben een persoon die mantelzorg nodig hebt. Het aanleggen van een mantelzorgwoning voor ofwel de mantelzorger ofwel de ontvanger van de zorg kan een soms een goede aankoop zijn. Als je een grote tuin hebt kan er in de tuin een tijdelijke mantelzorgwoning worden geplaatst. Buiten de bebouwde kom mag een mantelzorgwoning worden geplaatst van 100 vierkante meter zonder vergunning. Binnen de bebouwde kom worden meestal dezelfde voorwaarden en regels gevolgd als die van aanbouw. De prijs van de mantelzorgwoning ligt meestal tussen de €45.000,- en de €135.000,-. Alhoewel je soms in aanmerking kan komen voor huurtoeslag, kan het bedrag voor de mantelzorgwoning alsnog hoog oplopen. Oversluiten.nl kan je helpen met het financieren van deze mantelzorgwoning.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een mantelzorgwoning?

Je kan onze mantelzorgwoning financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw mantelzorgwoning financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw mantelzorgwoning financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor mantelzorgwoning

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan intrekken in je mantelzorgwoning!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen