Let op geld lenen kost geld

Oversluiten.nl vergelijkt onder andere de rente bij Defam. Defam verstrekt al meer dan dertig jaar leningen en kredieten. In Nederland zijn zij één van de grootste bedrijven die leningen verstrekt aan particulieren. En is onderdeel van Alfam, die zijn op haar beurt weer een dochter van ABN AMBRO is.

Defam lening via Oversluiten.nl:
Onze ervaren en erkende krediet- en hypotheekadviseurs weten als geen ander dat het afsluiten van een financiering een serieuze zaak is die uiteraard de nodige aandacht verdient. Oversluiten.nl is een onafhankelijke intermediair, wij vergelijken voor u vele kredietverstrekkers om in elke situatie met een passende oplossing te komen. Omdat wij vergelijken bij verschillende partijen profiteert u als consument van vele voordelen, namelijk lagere maandlasten en betere voorwaarden. Vul uw gegevens in en wij komen met een passend overzicht van de mogelijkheden voor uw situatie.

Defam premium
Oversluiten.nl kan u ook de voordelen bieden van Defam premium. Deze voordelen leest u hier.

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring lening oversluiten meneer van Piere

Meneer van Pierre bespaarde ruim €2200,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Radjie

Meneer Radjie bespaart €135,- per maand op zijn lening. Lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Nijmeijer

Meneer Nijmijer bespaarde €7.000,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken