Let op geld lenen kost geld

Rentetarieven lening

Op deze pagina staan onze rentetarieven. Helaas kunnen wij voor kredieten onder de €10.000,- vaak geen besparing realiseren. Er bestaan in dit geval wel andere opties om tot een besparing te komen, zoals door het samenvoegen van meerdere kredieten.

De looptijd bij een doorlopend krediet is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en eventuele opnames. Het maandtermijn en de looptijd zoals hieronder aangegeven zijn weergeven als optie. Uiteraard kunt u in overleg met een van onze adviseurs het maandtermijn en looptijd aanpassen. Tijdens het adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag de mogelijkheden. Er zijn geen verdere bijkomende kosten, het totale kostprijs krediet is het volledige bedrag (incl. rente) dat u betaalt.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Spaar rente top 10

Looptijdrente

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring lening oversluiten meneer van Piere

Meneer van Pierre bespaarde ruim €2200,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Radjie

Meneer Radjie bespaart €135,- per maand op zijn lening. Lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Nijmeijer

Meneer Nijmijer bespaarde €7.000,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken