fbpx
Let op geld lenen kost geld

Bereken hier hoe jij een rolex kan financieren!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen

Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze om een Rolex te financieren? Hoeveel kan je lenen voor een Rolex financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Een Rolex financieren, wat is de goedkoopste manier?

Wanneer je graag een nieuwe Rolex wil maar het zelf niet kan financieren heb je twee opties: Je kan de Rolex kopen op afbetaling of een Rolex financiering afsluiten. Wanneer je de Rolex least of koopt op afbetaling heb je echter te maken met hoge rentepercentages die kunnen oplopen tot wel 14%. De goedkoopste optie is om je Rolex financiering te regelen door een lening af te sluiten. Hiermee zijn je maandelijkse lasten het laagste. Zo kan je een persoonlijke lening voor een Rolex financiering afsluiten bij Oversluiten.nl tegen slechts 4.2% rente.

Tot welke hoogte kan ik een Rolex financieren via een lening?

Je kan onze Rolex financiering bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen voor je Rolex tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw Rolex financiering mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan Rolex financiering bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe Rolex!