Let op geld lenen kost geld

Kan je jouw leningen samenvoegen? Hoeveel is je voordeel als je jouw leningen samenvoegt? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan leningen samenvoegen wanneer het totale openstaande bedrag minimaal €10.000,- euro bedraagt.

Wat is de beste manier om mijn leningen samen te voegen?

Wanneer je meerdere leningen hebt lopen is het samen voegen van de leningen een verstandige optie. Je verkort namelijk de looptijd, verlaagt je maandlasten en creëert overzicht. Wanneer je leningen wil samenvoegen kan je direct gratis oversluiten naar een lagere rente! Bij Oversluiten.nl kan je leningen samenvoegen tegen het allerlaagst verkrijgbare rente percentage op de gehele markt, namelijk vanaf 3,8%. Het samenvoegen van leningen kan je dus veel geld besparen. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat het een stuk overzichtelijker wordt.

Hoeveel bespaar ik bij het samenvoegen van mijn leningen?

Je kan onze lening oversluiten bespaar calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jij ongeveer kan besparen op je huidige lening(en). Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek om hier precies achter te komen. Natuurlijk rekenen we je precieze voordeel tot op de euro nauwkeurig uit, hiervoor kan je een gratis persoonlijk bespaaroverzicht aanvragen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders bij diverse specialistische krediet verstrekkers en kijken wat het best past bij jouw persoonlijke situatie en geven je vervolgens een persoonlijk advies.

Bereken mijn oversluit voordeel

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk onafhankelijk advies

In ons persoonlijk onafhankelijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw precieze voordeel is. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.2. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Ben je er nog niet klaar voor om met een financieel adviseur vrijblijvend te praten over de samen voeg mogelijkheden voor je lening? Lees dan eerst onze uitgebreide lening oversluiten gids waarin we alles aan je uitleggen.

 

Stappenplan leningen samenvoegen bij oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan besparen bij oversluiten
  • Ontvang via een persoonlijk bespaaroverzicht je precieze voordeel bij samenvoegen
  • Bespreek je samenvoeging, vrijblijvend, met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de samenvoeging (en oversluiting) samen af
  • Jij kan genieten van je bespaarde euro’s en overzicht!

Bereken direct je oversluit voordeel op je leningen!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Oversluiten.nl scoort een 9,2 uit 900+ onafhankelijke reviews! bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring lening oversluiten meneer van Piere

Meneer van Pierre bespaarde ruim €2200,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Radjie

Meneer Radjie bespaart €135,- per maand op zijn lening. Lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Nijmeijer

Meneer Nijmijer bespaarde €7.000,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken