Let op geld lenen kost geld

Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze om een scooter te financieren? Hoeveel kan je lenen voor een scooter financering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Een scooter financiering, wat is de goedkoopste manier?

Wanneer je graag een nieuwe scooter wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de scooter leasen, kopen op afbetaling of een scooter financiering afsluiten. Wanneer je de scooter least of koopt op afbetaling heb je echter te maken met hoge rentepercentages die kunnen oplopen tot wel 14%. De goedkoopste optie is om je scooter financiering te regelen door een lening af te sluiten. Hiermee zijn je maandelijkse lasten het laagste. Zo kan je een persoonlijke lening voor een scooter financiering afsluiten bij Oversluiten.nl tegen slechts 4.2% rente.

Tot welke hoogte kan ik een scooter financieren via een lening?

Je kan onze scooter financiering bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen voor je scooter tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw scooter financiering mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan scooter financiering bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe scooter!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen