Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan je lenen om je tandarts te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een tandarts financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Tandarts in termijnen betalen, wat is de goedkoopste manier?

Na je 18e verjaardag worden bezoeken aan de tandarts vaak niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige tandheelkundige ingrepen kunnen daardoor erg prijzig worden als je geen aanvullende verzekering hebt. Wil/moet je toch een tandheelkundige ingreep ondergaan maar heb je daar het geld niet in een keer voor? Je kan de tandarts dan in termijnen betalen. Wil je graag een tandartsbezoek in termijnen betalen maar weet je niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de tandarts in termijnen te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende tandarts financiering opties: Je kan kiezen om de tandheelkundige ingreep op afbetaling te financieren of je kan geld lenen voor de tandarts via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de tandheelkundige ingreep per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor de tandarts. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor de tandarts ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een tandarts financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Hoeveel geld kan ik lenen voor de tandarts?

Je kan onze tandarts financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw tandarts financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw tandarts financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan tandarts in termijnen betalen

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan je tandheelkundige ingreep ondergaan!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen